nieuws

Schiedam laat zaak Verver verder rusten

bouwbreed Premium

Schiedam laat zaak Verver verder rusten

De Schiedamse aannemer Van den Tempel is teleurgesteld dat er geen verder onderzoek komt naar de betaling door oud-burgemeester Wilma Verver-Aartsen van een rekening van ruim 6200 euro voor veiligheidsglas.

Verver liet het glas in 2007 in haar woning aanbrengen en declareerde de kosten bij de gemeente Schiedam. Ze kreeg het geld op haar rekening gestort, maar de aannemer zegt nooit te zijn betaald. De gemeenteraad eiste dat de zaak zou worden uitgezocht.

Dit onderzoek is gestaakt omdat B en W vinden dat de gemeente aan haar verplichtingen heeft voldaan. Verver mocht volgens afspraak de rekening declareren. Als Van den Tempel niet is betaald, moet hij het geld maar langs juridische weg terugvorderen.

Van den Tempel had de gemeente inzage in de boeken aangeboden, maar daarvan heeft het stadsbestuur volgens directeur Richard Breugem geen gebruik gemaakt.

Reageer op dit artikel