nieuws

Ruthmann bouwt nieuwe hoogwerker

bouwbreed

Huizen – Ruthmann legt de laatste hand aan zijn nieuwe truckhoogwerker T7XX. De materieelbouwer toont de machine op vakbeurs Bauma die van 14 tot en met 21 april plaatsvindt in München. De TX7XX volgt op de truckhoogwerkers T460 met een gieklengte van 46 meter en de T540 met een 54 meter lange giek. Ruthmann laat […]

Huizen – Ruthmann legt de laatste hand aan zijn nieuwe truckhoogwerker T7XX. De materieelbouwer toont de machine op vakbeurs Bauma die van 14 tot en met 21 april plaatsvindt in München. De TX7XX volgt op de truckhoogwerkers T460 met een gieklengte van 46 meter en de T540 met een 54 meter lange giek. Ruthmann laat nog even in het midden hoe lang de giek wordt van de nieuwe hoogwerker. De telescooparm wordt opgebouwd uit een veelvoudig kantprofiel; een constructie die Ruthmann vaket toepast. De fabrikant monteert de bovenbouw op een vierassig onderstel van Scania. De machine valt onder Ruthmanns serie Height Performance.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels