nieuws

Projectdirecteur Imtech moet schade vergoeden

bouwbreed

Projectdirecteur Imtech moet schade vergoeden

Imtech heeft de projectdirecteur die betrokken was bij de fraudezaak rond de Kromhoutkazerne berispt.

“De betrokken Imtech-medewerker heeft een berisping gekregen en heeft het door Imtech geleden nadeel terugbetaald”, aldus secretaris Mark Salomons, verantwoordelijk voor het integriteitsbeleid binnen Imtech.

Dagblad Cobouw onthulde in september dat de betreffende projectdirecteur voor 13.000 euro aan sanitaire onderdelen had geleverd aan Gé Oomen, de voor fraude veroordeelde projectleider van het Kromhoutkazerne-project. De rekening werd vervolgens afgeboekt op het miljoenenproject, dat werd uitgevoerd door Ballast Nedam en Strukton en waarvoor Imtech de installaties leverde.

Reageer op dit artikel