nieuws

Natuur op scherm

bouwbreed

Langs de A28 bij Amersfoort zijn medewerkers van Holland Scherm bezig met de montage van hybride geluidsschermen. Als onderdeel van de grootschalige wegwerkzaamheden door bouwcombinatie De Utrechtse Tulp worden langs de snelweg hogere schermen gebouwd die bestaan uit een (later te begroeien) wand met daarop glaspanelen met bomenprint. Aan de achterzijde van de schermen zullen […]

Langs de A28 bij Amersfoort zijn medewerkers van Holland Scherm bezig met de montage van hybride geluidsschermen. Als onderdeel van de grootschalige wegwerkzaamheden door bouwcombinatie De Utrechtse Tulp worden langs de snelweg hogere schermen gebouwd die bestaan uit een (later te begroeien) wand met daarop glaspanelen met bomenprint. Aan de achterzijde van de schermen zullen op sommige plaatsen struiken en bomen worden geplant, zodat de schermen als het ware in de natuur opgaan. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel