nieuws

Ma-estro ziet wat vrachtwagen vervoert

bouwbreed Premium

De Transport Q Control van het Italiaanse Ma-estro houdt automatisch bij hoeveel voertuigen een (wegen)bouwlocatie op en af gaan en hoeveel materiaal er wordt aangevoerd. Het systeem herkent met speciale videocamera’s voertuigen en zoekt uit of die materialen aan- of afvoeren. In beide gevallen bepaalt de Transport Q Control met geïntegreerde weegbruggen automatisch de netto- […]

De Transport Q Control van het Italiaanse Ma-estro houdt automatisch bij hoeveel voertuigen een (wegen)bouwlocatie op en af gaan en hoeveel materiaal er wordt aangevoerd. Het systeem herkent met speciale videocamera’s voertuigen en zoekt uit of die materialen aan- of afvoeren. In beide gevallen bepaalt de Transport Q Control met geïntegreerde weegbruggen automatisch de netto- en brutohoeveelheden. Via de camera’s leest het systeem nummerborden en ziet het welke materialen de voertuigen transporteren. De camera’s leveren het bewijs dat de materialen daadwerkelijk zijn aan- en afgevoerd.

Reageer op dit artikel