nieuws

Kantorenaanbod deels nog erg jong

bouwbreed

Van het aanbod op de kantorenmarkt is volgens de Nederlandse Vereniging van Makelaars 63 procent 18 jaar of ouder. Een groep van 9 procent van de aangeboden gebouwen verrees korter dan negen jaar geleden. Volgens de NVM kwam vorig jaar 13 procent van het aanbod uit Amsterdam, Nederlands belangrijkste kantorenstad. Den Haag en Rotterdam zijn […]

Van het aanbod op de kantorenmarkt is volgens de Nederlandse Vereniging van Makelaars 63 procent 18 jaar of ouder. Een groep van 9 procent van de aangeboden gebouwen verrees korter dan negen jaar geleden.

Volgens de NVM kwam vorig jaar 13 procent van het aanbod uit Amsterdam, Nederlands belangrijkste kantorenstad. Den Haag en Rotterdam zijn respectievelijk goed voor 7 en 8 procent. Bij de opname van de kantoren was Amsterdam met een aandeel van 22 procent verreweg de grootste afnemer. De vraag uit Den Haag en Rotterdam bleef beperkt tot 8 en 7 procent.

Reageer op dit artikel