nieuws

Hotel aan zee

bouwbreed Premium

De betonnen basis voor een hotel aan de boulevard van Egmond aan Zee ligt nog onder plastic nadat 1250 kubieke meter beton is gestort. Nu wordt de bekisting van een van de drie liftschachten verwijderd. Bouwbedrijf Groot uit Egmond aan Zee is, niet voor het eerst, zijn eigen opdrachtgever. De bouw is ongeveer vier weken […]

De betonnen basis voor een hotel aan de boulevard van Egmond aan Zee ligt nog onder plastic nadat 1250 kubieke meter beton is gestort. Nu wordt de bekisting van een van de drie liftschachten verwijderd. Bouwbedrijf Groot uit Egmond aan Zee is, niet voor het eerst, zijn eigen opdrachtgever.

De bouw is ongeveer vier weken geleden begonnen. Het plaatsen van 57 betonnen kolommen vindt deze week plaats, volgende week worden de prefab geveldelen aangevoerd en geplaatst. In het hotel aan de Zeeweg vinden badgasten vanaf half april volgend jaar een luxueus onderkomen. Het hotel telt dan 136 kamers. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel