nieuws

Collé nu ook importeur H.A.B. hoogwerkers

bouwbreed

Collé nu ook importeur H.A.B. hoogwerkers

Collé Rental & Salesbreidt het assortiment uit met diverse hoogwerkers van het Duitse A-merk H.A.B. Dat produceert verschillende speciale hoogwerkers, zoals schaarhoogwerkers (elektro en diesel), knik-telescoop-hoogwerkers en (rups-) telescoophoogwerkers, met werkhoogtes van 6,50 tot 35 meter.

Frits Collé licht de keuze toe: “De hoogwerkers van H.A.B. overtuigen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie. Belangrijke toegevoegde waarde voor ons is, dat H.A.B. kan voldoen aan specifieke klantwensen bij de bouw van haar hoogwerkers.”

Andreas Becker van H.A.B. vult aan: “Tijdens onze productie besteden we veel aandacht aan kwaliteit en milieu. Hetgeen resulteert in betrouwbare, degelijke en stabiele hoogwerkers, die een lange levensduur garanderen. Belangrijk voor Collé, die onze producten verkoopt én verhuurt.”

H.A.B. op de Bauma

Het bedrijf is inmiddels gestart met de productie van diverse hoogwerkers voor Collé. Het volledige assortiment van H.A.B. wordt in april op de Bauma 2013 gepresenteerd.

Meer info: www.colle-rental-sales.eu en www.hab-hubarbeitsbuehnen.de.

Reageer op dit artikel