nieuws

Coentunnel voldoet aan nieuwste eisen

bouwbreed

Rijkswaterstaat is bezig met de laatste tests in de Tweede Coentunnel. De ruwbouw is al ruim een jaar klaar, maar de laatste zes maanden ligt de focus vooral op het beproeven van de 56 installaties. Daarmee is het de eerste tunnel in Nederland die voldoet aan de strenge nieuwe Tunnelwet. De verwachting is dat de […]

Rijkswaterstaat is bezig met de laatste tests in de Tweede Coentunnel. De ruwbouw is al ruim een jaar klaar, maar de laatste zes maanden ligt de focus vooral op het beproeven van de 56 installaties. Daarmee is het de eerste tunnel in Nederland die voldoet aan de strenge nieuwe Tunnelwet. De verwachting is dat de tunnel van 1270 meter uiterlijk in juni open kan. Foto: Ruud Jonkers

> Pagina 2: laatste tests cruciaal voor opening coentunnel

Reageer op dit artikel