nieuws

Bouwinvest en Search gaan samenwerken

bouwbreed

Bouwinvest en Search Ingenieursbureau hebben een tweejarige samenwerkingsovereenkomst getekend.De bundeling richt zich op het verder verduurzamen van de vastgoedportefeuille en managementorganisatie van Bouwinvest. In cocreatie ontwikkelen zij onder andere het duolabel Kantoren. Dit energielabel voor kantoorvastgoed is een opvolger van het duolabel voor winkels. Een duolabel biedt zowel de eigenaar als de huurder inzicht in […]

Bouwinvest en Search Ingenieursbureau hebben een tweejarige samenwerkingsovereenkomst getekend.De bundeling richt zich op het verder verduurzamen van de vastgoedportefeuille en managementorganisatie van Bouwinvest. In cocreatie ontwikkelen zij onder andere het duolabel Kantoren. Dit energielabel voor kantoorvastgoed is een opvolger van het duolabel voor winkels. Een duolabel biedt zowel de eigenaar als de huurder inzicht in wat een duurzaam pand op korte en lange termijn oplevert. Bouwinvest speelt met het label naar eigen zeggen in op de “verduurzamende bedrijfsvoering” van haar klanten.

Reageer op dit artikel