nieuws

Betonwapenaar 
Geelhoed failliet

bouwbreed

Geelhoed betonwapening uit ‘s-Heer Arendskerke is failliet. De veertig werknemers die nog in dienst waren, zijn hun baan kwijt. De curator bestudeert de mogelijkheden van een doorstart. Een paar jaar geleden had het bedrijf nog circa 65 werknemers in dienst. FNV Bouw, die de onderneming prees om zijn geschiedenis van investeringen in opleidingen en personeelsbeleid, […]

Geelhoed betonwapening uit ‘s-Heer Arendskerke is failliet. De veertig werknemers die nog in dienst waren, zijn hun baan kwijt. De curator bestudeert de mogelijkheden van een doorstart. Een paar jaar geleden had het bedrijf nog circa 65 werknemers in dienst. FNV Bouw, die de onderneming prees om zijn geschiedenis van investeringen in opleidingen en personeelsbeleid, meende toen dat werd gezwicht voor de trend naar de inzet van goedkopere inhuurkrachten. Bondsregiobestuurder Daan Withagen vreest nu het scenario van een doorstart met alleen flexwerkers.

Reageer op dit artikel