nieuws

Bestuursvoorzitter BAM wil rijen sluiten

bouwbreed Premium

Bestuursvoorzitter BAM wil rijen sluiten

Bestuursvoorzitter Nico de Vries van BAM neemt het voortouw om de bouw weer op één lijn te krijgen.

De topman van Nederlands grootste bouwbedrijf noemt het “volstrekt contraproductief” dat Bouwend Nederland openlijk onder vuur ligt. “De manier waarop de discussie gevoerd wordt is erg onverstandig. Beschadigend voor de bedrijfstak, de brancheorganisatie en ook voor personen. Over het onderwerp wil ik niet al te veel praten. Er is al te veel gezegd. Van allerlei zaken worden er bij gehaald.”

Als het aan De Vries ligt, worden de rijen tijdens een volgende week te houden crisisberaad gesloten. “Tijdens dat gesprek zal ik zeggen dat we de discussie over Bouwend Nederland onder elkaar moeten voeren, en niet op de wijze die we gezien hebben.”

Reageer op dit artikel