nieuws

Arcadis manager Olympisch dorp

bouwbreed

Arcadis-dochter Logos gaat de bouw begeleiden van het Olympisch dorp voor de Spelen in 2016 in Brazilië. Het project omvat 75 hectare voor het dorp van de sporters en 34 plaatsen waar wedstrijden zullen worden gehouden. Op het complex komen behalve de tennissers ook de zwemmers en wielrenners in actie. Tot het park behoren ontmoetingsplekken […]

Arcadis-dochter Logos gaat de bouw begeleiden van het Olympisch dorp voor de Spelen in 2016 in Brazilië. Het project omvat 75 hectare voor het dorp van de sporters en 34 plaatsen waar wedstrijden zullen worden gehouden. Op het complex komen behalve de tennissers ook de zwemmers en wielrenners in actie. Tot het park behoren ontmoetingsplekken en gezondheidscentra. Medio dit jaar – op het hoogtepunt van de werkzaamheden – zullen zestig medewerkers van Arcadis met het Olympisch dorp in de weer zijn. “We proberen Rio 2016 tot een gedenkwaardig evenement te maken”, zegt topman Manoel Avelino van Arcadis Logos. Zijn bedrijf was ook nauw betrokken bij het WK Voetbal 2014.

Reageer op dit artikel