nieuws

‘Aannemers shoppen nog te vaak’

bouwbreed Premium

Shoppende aannemers. De Edese Bruil Groep komt ze volgens directeur Alfons van Woensel nog “te vaak” tegen.

 “Ze eisen van ons wel maximale openheid, maar houden zelf de kaarten tegen de borst. Ze willen graag een offerte, meer niet”, aldus Van Woensel in een interview met deze krant. Met die offerte op zak gaan de aannemers in kwestie dan vervolgens aan de wandel. “Het gebeurt nog te vaak dat bedrijven met onze prijsopgave gaan shoppen bij concurrenten.” Dat is op zich niet erg, stelt Van Woensel. “Maar zeg het dan gewoon. En geef ons een bijdrage voor het werk dat we in het voortraject verricht hebben. Nu leggen ze soms ons aanbod onder de scanner, knippen onze gegevens eraf en leggen het aan anderen voor.”

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel