nieuws

Verlies van 113 miljoen voor Rabo Vastgoed

bouwbreed

Verlies van 113 miljoen voor Rabo Vastgoed

Het nettoresultaat van Rabo Vastgoedgroep is gedaald van een winst van 31 miljoen euro in 2011 tot een verlies van 113 miljoen euro in 2012. Dat blijkt uit de jaarcijfers van Rabobank.

Bouwfonds Property Development verkocht in totaal 6312 woningen, een daling van 23 procent ten opzichte van 2011. In Duitsland ontwikkelde de markt zich gunstig in vergelijking met Nederland en Frankrijk, waar de woningverkopen daalden. Het beheerd vermogen bij Bouwfonds REIM daalde met 7 procent en kwam uit op 5,5 miljard euro. FGH Bank boekte wel zwarte cijfers. De nettowinst in het binnenlands bankbedrijf van Rabobank daalde met 30 procent tot 1304 miljoen euro.

Lees morgen meer in Dagblad Coouw.

Reageer op dit artikel