nieuws

Spoorwerkers leggen opnieuw werk neer

bouwbreed

De stakingen in de railinfra zijn in de nacht van woensdag op donderdag hervat. Spoorwerkers op het baanvak tussen Meppel en Leeuwarden legden het werk neer uit onvrede over het uitblijven van een nieuwe cao. Afgelopen weekeinde begonnen de acties. Toen werd er gestaakt in Amersfoort, Breda en Tilburg. Woensdag besloot de stakingscommissie om de […]

De stakingen in de railinfra zijn in de nacht van woensdag op donderdag hervat. Spoorwerkers op het baanvak tussen Meppel en Leeuwarden legden het werk neer uit onvrede over het uitblijven van een nieuwe cao.

Afgelopen weekeinde begonnen de acties. Toen werd er gestaakt in Amersfoort, Breda en Tilburg. Woensdag besloot de stakingscommissie om de actie voort te zetten omdat de werkgevers nog altijd geen toenadering hadden gezocht. Zo lang dat niet gebeurt, zullen de acties voortduren.

Spoorbeheerder ProRail riep cao-partijen deze week nog op het conflict snel op te lossen.

Reageer op dit artikel