nieuws

Personeelskrimp bij Heerkens van Bavel

bouwbreed Premium

Heerkens van Bavel Bouw in Tilburg reorganiseert onder druk van de krimpende markt. Elf van de 140 werknemers verliezen hun baan. Directeur Peter Kamermans rekent voor dit jaar op 45 miljoen euro omzet. De laatste jaren zat het bedrijf rond de 50 miljoen euro. De reorganisatie is bedoeld om “een financieel gezond bedrijf te behouden […]

Heerkens van Bavel Bouw in Tilburg reorganiseert onder druk van de krimpende markt. Elf van de 140 werknemers verliezen hun baan. Directeur Peter Kamermans rekent voor dit jaar op 45 miljoen euro omzet. De laatste jaren zat het bedrijf rond de 50 miljoen euro. De reorganisatie is bedoeld om “een financieel gezond bedrijf te behouden en de continuïteit te waarborgen”.

De inzet is eerst outplacement en pas daarna ontslag. De aannemer onderstreept dat de personeelsreductie ”geen enkele invloed heeft op de lopende werken”. Zusterbedrijf Alphons Coolen, dat ook deel uitmaakt van de Heerkens Van Bavel Groep, besloot afgelopen najaar tot een personeelsreductie. Die trof zestien van de toen 58 werknemers.

Reageer op dit artikel