nieuws

Personeel Betonson Kampen naar rechter

bouwbreed Premium

De werknemers van Betonson in Kampen willen dat FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen naar de rechter stappen. Het personeel hoopt zo een goede ontslagvergoeding af te dwingen, meldt De Stentor. De betonproducent wil in Kampen zeventig en tachtig arbeidsplaatsen schrappen. De reorganisatie kost volgens FNV Bondgenoten circa 115 werknemers hun baan. In het sociaal plan, […]

De werknemers van Betonson in Kampen willen dat FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen naar de rechter stappen. Het personeel hoopt zo een goede ontslagvergoeding af te dwingen, meldt De Stentor. De betonproducent wil in Kampen zeventig en tachtig arbeidsplaatsen schrappen. De reorganisatie kost volgens FNV Bondgenoten circa 115 werknemers hun baan. In het sociaal plan, dat tot eind dit jaar loopt, is een ontslagvergoeding opgenomen. De directie heeft de werknemers echter in een brief te kennen gegeven deze vergoeding tot circa een derde terug te willen brengen.

Reageer op dit artikel