nieuws

Mooie landing

bouwbreed

Als een Thunderbirds-raket die terugkeert op zijn basis landt deze filterketel in het nieuwe filtergebouw van Brabant Water in Budel. Coördinerend aannemer Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw uit Goor realiseert hier onder andere de installaties voor de winputten en het filtergebouw, het pompgebouw en het energiegebouw. De werkzaamheden maken deel uit van de ombouw […]

Als een Thunderbirds-raket die terugkeert op zijn basis landt deze filterketel in het nieuwe filtergebouw van Brabant Water in Budel. Coördinerend aannemer Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw uit Goor realiseert hier onder andere de installaties voor de winputten en het filtergebouw, het pompgebouw en het energiegebouw. De werkzaamheden maken deel uit van de ombouw en renovatie van het waterproductiebedrijf Budel. Foto: Jean Pierre Reijnen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels