nieuws

Meer vrijheid met Adapt-bekisting

bouwbreed

Lichte kopschotten en deurstijlen en stalen wandbekisting als paneelbekisting zijn innovaties van Hendriks Stalen Bekistingstechniek uit Veenendaal.

De stalen kopschotten en deurstijlen zijn van dunner plaatmateriaal dan voorheen. Ook worden ze op een andere wijze gemonteerd. Daardoor zijn ze zo’n 30 procent lichter dan de gebruikelijke onderdelen. De kopschotten en deurstijlen zijn al toegepast in een project van ERA Contour. Hendriks Stalen Bekistingstechniek levert ze vanaf maart standaard.

De tweede innovatie is de adaptieve bekisting. Stalen wandbekisting wordt geleverd als paneelbekisting. Daardoor kan hij makkelijk worden aangepast aan de wensen van de klant. De Adapt-bekisting biedt de gebruiker meer vrijheid dan traditionele stalen wandbekistingen. De Brede Hoed in Amstelveen is het eerste project waarbij gebruik gemaakt is van Adapt-bekisting. Hendriks heeft die bekisting geleverd aan Van Muijen Betonbouw.

Reageer op dit artikel