nieuws

Luchtverdeelslangen Fibertec gecertificeerd

bouwbreed

CradleVent is een textiele luchtverdeelslang met Cradle to Cradle-certificaat. Het product van KE Fibertec werd gecertificeerd door het EPEA instituut in Hamburg. De slangen zijn duurzaam ‘van productie tot recycling’. KE Fibertec is ISO 14001 gecertificeerd en alle toegepaste textiele materialen zijn goedgekeurd volgens milieulabel Oeko-Tex Standard 100. Textiele luchtverdeelslangen bieden een binnenklimaatoplossing met een […]

CradleVent is een textiele luchtverdeelslang met Cradle to Cradle-certificaat. Het product van KE Fibertec werd gecertificeerd door het EPEA instituut in Hamburg. De slangen zijn duurzaam ‘van productie tot recycling’. KE Fibertec is ISO 14001 gecertificeerd en alle toegepaste textiele materialen zijn goedgekeurd volgens milieulabel Oeko-Tex Standard 100. Textiele luchtverdeelslangen bieden een binnenklimaatoplossing met een vrij ontwerp en een ruime kleurkeus.

CradleVent is om te beginnen alleen leverbaar in wit, gemaakt uit het brandvertragende garen Trevira CS. Een bredere kleurenwaaier is in ontwikkeling.

Reageer op dit artikel