nieuws

Kozijn uit kunststof en aluminium

bouwbreed

Finstral presenteert op de Bouwbeurs zijn nieuwe kozijn- en deursysteem FIN-Project. De fabrikant uit Zutphen combineert in het product kunststof met aluminium. De kern van de kozijnen en deuren bestaat uit een kunststof profiel met meervoudige kamers. De profielen hebben een middendichting. Deze kenmerken geven de profielen goede isolerende eigenschappen. Finstral hanteert er een U-waarde […]

Finstral presenteert op de Bouwbeurs zijn nieuwe kozijn- en deursysteem FIN-Project. De fabrikant uit Zutphen combineert in het product kunststof met aluminium. De kern van de kozijnen en deuren bestaat uit een kunststof profiel met meervoudige kamers. De profielen hebben een middendichting. Deze kenmerken geven de profielen goede isolerende eigenschappen.

Finstral hanteert er een U-waarde voor tot 0,83. De profielen zijn afgewerkt met aluminium profielen. Die verminderen de behoefte aan onderhoud. De fabrikant levert de FIN-Project in vier uitvoeringen. Elke uitvoering biedt een andere aanblik. Het Zutphense bedrijf toont de nieuwe kozijnen en deuren niet alleen op de Bouwbeurs maar ook in een gerealiseerd project aan de nabijgelegen Muntkade.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels