nieuws

Heijmans renoveert woningen Voerendaal

bouwbreed

Heijmans gaat circa 380 woningen van de Woningstichting Voerendaal renoveren. De contractwaarde is circa 2 miljoen euro. De woningen worden minimaal op het niveau van energielabel C gebracht. Heijmans neemt niet alleen de technische realisatie van het verbeteren van de huizen op zich, maar eveneens de communicatie met bewoners en de nazorg. De opdracht vloeit […]

Heijmans gaat circa 380 woningen van de Woningstichting Voerendaal renoveren. De contractwaarde is circa 2 miljoen euro.

De woningen worden minimaal op het niveau van energielabel C gebracht. Heijmans neemt niet alleen de technische realisatie van het verbeteren van de huizen op zich, maar eveneens de communicatie met bewoners en de nazorg. De opdracht vloeit voort uit een pilotproject waarbij Heijmans veertig woningen onder handen nam.

Het werk maakt onderdeel uit van het programma Meer met Minder waar Woningstichting Voerendaal zich als lid van Aedes aan heeft gecommitteerd. Alle circa zevenhonderd woningen van de corporatie met een energielabel minder dan C dienen uiterlijk 2015 energielabel C of hoger te hebben.

De werkzaamheden worden medio 2015 afgerond.

Reageer op dit artikel