nieuws

Denen hogen Vlielandse strand op

bouwbreed

De Deense baggeraar Rohde Nielsen hoogt vanaf deze week de kust bij Vlieland op. In totaal brengt het bedrijf 1 miljoen kuub zand aan op de kust tussen Dam 30 en strandpaviljoen ’t Badhuys en op het Havenstrand. In mei moeten de werkzaamheden klaar zijn. Het contract is onderdeel van een vierjarig prestatiecontract voor het […]

De Deense baggeraar Rohde Nielsen hoogt vanaf deze week de kust bij Vlieland op. In totaal brengt het bedrijf 1 miljoen kuub zand aan op de kust tussen Dam 30 en strandpaviljoen ’t Badhuys en op het Havenstrand. In mei moeten de werkzaamheden klaar zijn.

Het contract is onderdeel van een vierjarig prestatiecontract voor het kustonderhoud dat begin dit jaar is gegund door Rijkswaterstaat. Naast de Denen komen ook Boskalis en de Belgische combinatie van Dredging Internationaal en Jan de Nul in aanmerking voor de deelcontracten. In totaal wordt 28 miljoen kuub zand aangebracht.

Reageer op dit artikel