nieuws

Dakdoorvoer lijkt gemetseld

bouwbreed

Poujoulat toont op Batibouw in Brussel de Combiflue, een dakdoorvoer voor rookgasafvoer en zuurstoftoevoer voor een condensatieketel, ventilatie, en ontluchting van de riolering. De Combiflue kan worden afgewerkt met steenstrips, waardoor de indruk wordt gewekt dat op het dak toch een echte gemetselde schoorsteen staat. Een gladde afwerking is echter ook mogelijk. De dakdoorvoer laat […]

Poujoulat toont op Batibouw in Brussel de Combiflue, een dakdoorvoer voor rookgasafvoer en zuurstoftoevoer voor een condensatieketel, ventilatie, en ontluchting van de riolering.

De Combiflue kan worden afgewerkt met steenstrips, waardoor de indruk wordt gewekt dat op het dak toch een echte gemetselde schoorsteen staat. Een gladde afwerking is echter ook mogelijk. De dakdoorvoer laat zich volgens Poujoulat eenvoudig monteren, is licht en compact, de bevestiging is onzichtbaar en de doorvoer kan luchtdicht worden uitgevoerd. Poujoulat is fabrikant van open haarden en schoorstenen.

Reageer op dit artikel