nieuws

Beelen op niveau 5 CO2-prestatieladder

bouwbreed Premium

Beelen Groep heeft niveau 5 op de CO 2- prestatieladder behaald. Dit niveau is bedoeld voor bedrijven die bezig zijn met CO 2 -reductie in de complete keten, dus ook buiten haar eigen organisatie. Het sloop- en recyclingbedrijf heeft daartoe onder meer onderzoek gedaan naar CO 2- reductie in de waardeketen en gaat samen met […]

Beelen Groep heeft niveau 5 op de CO 2- prestatieladder behaald. Dit niveau is bedoeld voor bedrijven die bezig zijn met CO 2 -reductie in de complete keten, dus ook buiten haar eigen organisatie. Het sloop- en recyclingbedrijf heeft daartoe onder meer onderzoek gedaan naar CO 2- reductie in de waardeketen en gaat samen met ketenpartners aan de slag om CO 2 -uitstoot te reduceren door het hergebruik van materiaal te stimuleren. De prestatieladder is een instrument om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen, te stimuleren tot CO 2- bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij het uitvoeren van projecten. Het gaat daarbij onder meer om energiebesparing.

Reageer op dit artikel