nieuws

135 woorden Kop Kop Kop Kop Kop Kop KopCofely pakt Deventer industrieterrein aan

bouwbreed Premium

Cofely gaat de duurzame lokale energieopwekking verzorgen voor het A1 Bedrijvenpark Deventer. De technisch dienstverlener heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de gemeente Deventer. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Cofely gaat duurzame energie opwekken, distribueren en leveren aan afnemers op het bedrijvenpark en de directe omgeving. Het bedrijf gaat hiervoor samenwerkingsverbanden aan met Royal Haskoning […]

Cofely gaat de duurzame lokale energieopwekking verzorgen voor het A1 Bedrijvenpark Deventer. De technisch dienstverlener heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de gemeente Deventer. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Cofely gaat duurzame energie opwekken, distribueren en leveren aan afnemers op het bedrijvenpark en de directe omgeving.

Het bedrijf gaat hiervoor samenwerkingsverbanden aan met Royal Haskoning DHV, Alliander en Raedthuys.

De technisch dienstverlener is ook een samenwerking aangegaan met Raedthuys voor de aanleg en exploitatie van twee windturbines op het naastgelegen bedrijventerrein Kloosterlanden. In de overeenkomst is afgesproken dat een kwart van de aandelen van de windturbines is bedoeld voor de bewoners van Deventer en omgeving.

Reageer op dit artikel