nieuws

Verbouwing stadion Eagles uitgesteld

bouwbreed

Voetbalclub Go Ahead Eagles stelt de verbouwing en uitbreiding van het stadion in Deventer uit. De reden is de financiële onzekerheid van het plan, meldt de club. Onderdeel van de verbouwing is de bouw van een appartementencomplex. Daar tegenaan moet straks een nieuwe tribune verrijzen, maar de onderhandelingen over de verhuur van de appartementen zijn […]

Voetbalclub Go Ahead Eagles stelt de verbouwing en uitbreiding van het stadion in Deventer uit. De reden is de financiële onzekerheid van het plan, meldt de club. Onderdeel van de verbouwing is de bouw van een appartementencomplex. Daar tegenaan moet straks een nieuwe tribune verrijzen, maar de onderhandelingen over de verhuur van de appartementen zijn nog niet afgerond. Ook de bouw van skyboxen, voor een bedrag van 2 miljoen euro, acht de club nog niet haalbaar. Meerjarige sponsorcontracten zijn nog niet binnengehaald.

De club wil het stadion gefaseerd uitbreiden van 6500 naar 11.000 plaatsen. Begin januari werd bekend dat directeur Bert Doornebos en voorzitter Edwin Mulder per 1 juli 2013 vertrekken bij Go Ahead.

Reageer op dit artikel