nieuws

Unipro verbetert garantiesysteem

bouwbreed Premium

Unipro zegt opdrachtgevers meer zekerheid te kunnen bieden met zijn Unipro Garant-systeem. Deze regeling geldt voor de lijmen en egalisaties van het merk Uzin. Met dit garantiesysteem geeft de projectinrichter zijn opdrachtgever op basis van het technisch advies minimaal vijf jaar zekerheid. Unipro zegt deze periode te verdubbelen wanneer voor emissiearme producten van Uzin wordt […]

Unipro zegt opdrachtgevers meer zekerheid te kunnen bieden met zijn Unipro Garant-systeem. Deze regeling geldt voor de lijmen en egalisaties van het merk Uzin. Met dit garantiesysteem geeft de projectinrichter zijn opdrachtgever op basis van het technisch advies minimaal vijf jaar zekerheid. Unipro zegt deze periode te verdubbelen wanneer voor emissiearme producten van Uzin wordt gekozen. “Zonder bijkomende kosten en eigen risico”, meldt de producent. Unipro schiet opdrachtgevers rechtstreeks te hulp die niet meer bij de projectinrichter terechtkunnen.

Reageer op dit artikel