nieuws

Opblaaswand weert geluid

bouwbreed

Opblaaswand weert geluid

Om geluid te weren is niet altijd massa nodig vinden ze bij Ceno-Tec. De Duitse fabrikant van technisch textiel lanceert op de vakbeurs BAU 2013 een opblaasbare geluidswal om tijdelijk tot 20 dB geluid af te vangen.

De opblaasbare wal is gemaakt van materiaal dat wordt gebruikt in de bodems van de betere rubberboten. Dat bestaat uit twee lagen doek die bij elkaar worden gehouden met dunne glasvezels. Een standaard paneel van 3.30 bij 4,40 meter weegt niet meer dan 40 kilo. In meegeleverde stalen voeten blijft het tot windkracht 8 overeind.

Lees meer over de vakbeurs BAU 2013 in München.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels