nieuws

Nieuw gemaal

bouwbreed

In opdracht van waterschap Amstel, Gooi en Vechtstreek, bouwt aannemersbedrijf Vobi uit Vinkeveen in Uithoorn een nieuw gemaal. Het gemaal Noorder Legmeer moet de Bovenkerkerpolder drooghouden en het water naar de Amstel pompen. Op de foto zijn medewerkers van Kimmenade dakbedekkingen uit Helmond bezig met het spuiten van Novapren op het dak van het nieuwe […]

In opdracht van waterschap Amstel, Gooi en Vechtstreek, bouwt aannemersbedrijf Vobi uit Vinkeveen in Uithoorn een nieuw gemaal. Het gemaal Noorder Legmeer moet de Bovenkerkerpolder drooghouden en het water naar de Amstel pompen. Op de foto zijn medewerkers van Kimmenade dakbedekkingen uit Helmond bezig met het spuiten van Novapren op het dak van het nieuwe gemaal. Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel