nieuws

Kuijpers neemt activiteiten Harry Immens 9000 over

bouwbreed

Kuijpers neemt met ingang van 14 januari de activiteiten van het Noord-Brabantse installatiebedrijf Harry Immens 9000 over. Naar een nieuwe bedrijfsnaam wordt nog gezocht.

Harry Immens 9000 werd 2 januari failliet verklaard. In 2012 was het bedrijf uit Sint Michielsgestel nog goed voor een omzet van circa 12 miljoen euro.

Volgens bestuursvoorzitter Aukje Kuypers zijn de specialismen van Harry Immens 9000 – gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfshuisvesting – een “mooie aanvulling op de orderportefeuille” van Kuijpers. “We willen ons hiermee in de regio ’s-Hertogenbosch nog nadrukkelijker op de kaart zetten.”

Hoeveel van de 41 werknemers van Harry Immens door Kuijpers worden overgenomen is nog niet duidelijk. De voormalige eigenaar van Harry Immens 9000, Pierre Immens, zegt tegenover het Brabants Dagblad dat Kuijpers “een kleine dertig” werknemers overneemt.

Het installatiebedrijf uit Helmond wil echter geen aantallen noemen. Kuypers: “Wij zijn volop in gesprek met klanten, partners en medewerkers om dit proces zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.”

Reageer op dit artikel