nieuws

Informatiemodel in Nederlandse ‘cloud’

bouwbreed

CSN Groep introduceert het werken met een bouwinformatiemodel (BIM) ‘in the cloud’. De dienst omvat een volledige BIM-werkplek op Nederlandse datacenters. “Alle gegevens vallen dus onder het Nederlands recht”, benadrukt CSN (Continuity Services Nederland) Groep uit Leusden. “De grote investeringen nodig voor BIM vormen een drempel. Met BIM in the Cloud hoeven ondernemingen niet te […]

CSN Groep introduceert het werken met een bouwinformatiemodel (BIM) ‘in the cloud’. De dienst omvat een volledige BIM-werkplek op Nederlandse datacenters. “Alle gegevens vallen dus onder het Nederlands recht”, benadrukt CSN (Continuity Services Nederland) Groep uit Leusden. “De grote investeringen nodig voor BIM vormen een drempel. Met BIM in the Cloud hoeven ondernemingen niet te investeren, maar alleen het gebruik te betalen.” CSN Groep biedt de dienst aan samen met Itannex, Autodesk Gold Partner en leverancier van de programma’s Revit en SmartRevit.

Reageer op dit artikel