nieuws

IJsvrij

bouwbreed Premium

Het begrip ‘ijsvrij’ krijgt in Hapert een geheel nieuwe betekenis. De man op de foto maakt bij -10 graden Celcius de dakspantconstructie van een distributiecentrum in aanbouw ijsvrij. In de nacht van woensdag op donderdag vroor het 13˚ graden. Voordat Valeres Industriebouw de montage kon voortzetten, moesten de medewerkers eerst met hamers het ijs van […]

Het begrip ‘ijsvrij’ krijgt in Hapert een geheel nieuwe betekenis. De man op de foto maakt bij -10 graden Celcius de dakspantconstructie van een distributiecentrum in aanbouw ijsvrij. In de nacht van woensdag op donderdag vroor het 13˚ graden. Voordat Valeres Industriebouw de montage kon voortzetten, moesten de medewerkers eerst met hamers het ijs van de stalen constructie slaan. Foto: Jean Pierre Reijnen

Reageer op dit artikel