nieuws

FrieslandCampina breidt uit in Borculo

bouwbreed

FrieslandCampina wil verder uitbreiden en heeft een oogje laten vallen op een locatie aan de overzijde van de bestaande fabriek aan de Needseweg in Borculo. Om een nieuwe melkpoederfabriek te bouwen is een wijziging van het bestemmingsplan nodig inclusief een milieu-effectrapportage. In principe is de gemeente bereid om daaraan mee te werken. Op de nieuwe […]

FrieslandCampina wil verder uitbreiden en heeft een oogje laten vallen op een locatie aan de overzijde van de bestaande fabriek aan de Needseweg in Borculo. Om een nieuwe melkpoederfabriek te bouwen is een wijziging van het bestemmingsplan nodig inclusief een milieu-effectrapportage. In principe is de gemeente bereid om daaraan mee te werken. Op de nieuwe productielocatie zal vooral melkpoeder worden gemaakt voor peuters ouder dan twee jaar. De melkproducent voorziet een grote toename van melk als vanaf 2015 de melkquota verdwijnen.

Reageer op dit artikel