nieuws

Femke Feenstra directeur van DJGA

bouwbreed

Femke Feenstra (36) komt in de directie van het Rotterdamse architecten- en ingenieursbureau De Jong, Gortema en Algra. Niet eerder had het 84-jarige bureau een vrouwelijke directeur. Feenstra begon als binnenhuisarchitect en leidde het conceptteam van DJGA. In haar nieuwe functie richt ze zich vooral op de ontwikkeling van het bureau en het binnenhalen van […]

Femke Feenstra (36) komt in de directie van het Rotterdamse architecten- en ingenieursbureau De Jong, Gortema en Algra. Niet eerder had het 84-jarige bureau een vrouwelijke directeur. Feenstra begon als binnenhuisarchitect en leidde het conceptteam van DJGA. In haar nieuwe functie richt ze zich vooral op de ontwikkeling van het bureau en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Als architect verdiende zij haar sporen in de gezondheidszorg en scholenbouw. Het honderd medewerkers tellende bureau DJGA telt naast Feenstra de directeuren Henk de Jong, Roelof Gortemaker en Maurits Algra.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels