nieuws

Cramer voorzitter EscoNetwerk.nl

bouwbreed Premium

Oud-minister van VROM Jacqueline Cramer is per 16 januari benoemd tot voorzitter van ESCoNetwerk.nl. Zij zal adviseren bij de verdere uitbouw en versterking van het netwerk en het bijstaan bij het maken van strategische en koersbepalende beslissingen. Daarnaast zit zij de strategieraad van het netwerk voor. Hoogleraar Cramer kan bogen op een sterk trackrecord op […]

Oud-minister van VROM Jacqueline Cramer is per 16 januari benoemd tot voorzitter van ESCoNetwerk.nl. Zij zal adviseren bij de verdere uitbouw en versterking van het netwerk en het bijstaan bij het maken van strategische en koersbepalende beslissingen. Daarnaast zit zij de strategieraad van het netwerk voor.

Hoogleraar Cramer kan bogen op een sterk trackrecord op het gebied van duurzaam ondernemen. Ze heeft meer dan honderd bedrijven intensief begeleid op het pad van duurzaam ondernemen. Deze werkzaamheden combineerde zij met een deeltijdhoogleraarschap aan diverse universiteiten, waaronder de UVA en momenteel bij de Universiteit Utrecht op het gebied van duurzame innoveren. Deelnemers in het netwerk voor Energy Services Companies (Esco’s) zijn onder meer BAM,Strukton Worksphere, Cofely, Johnson Controls, Van Dorp en PPSsupport.

Reageer op dit artikel