nieuws

Brede steun voor inleveren vakantiedagen

bouwbreed

Brede steun voor inleveren vakantiedagen

Het voorstel van Dura Vermeer-topman Job Dura om het aantal vakantiedagen van bouwvakkers en kantoorpersoneel te beperken, krijgt onder werkgevers brede steun.

Brancheorganisaties Bouwend Nederland en de Aannemersfederatie Nederland (AFNL), maar ook Nederlandse grootste bouwbedrijf BAM, zijn het met Dura eens dat het inleveren van dagen een goede oplossing is om de bouw-cao goedkoper te maken.

“De cao-afspraken over adv en vakantiedagen zijn al meer dan dertig jaar oud. Het is niet gek om te bekijken of deze nog wel voldoende modern zijn”, laat Nico de Vries, bestuursvoorzitter van de Koninklijke BAM Groep, weten.

Lees meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels