nieuws

Breda zuiver in zaken doen met Laurentius

bouwbreed

Tot dusver zijn er geen signalen gevonden dat Breda onzorgvuldig is geweest bij transacties met woningcorporatie Laurentius, vastgoedonderneming Wildhage, ROC West Brabant en bouwbedrijf Volker Wessels. Het Bredase college van burgemeester en wethouders heeft dat dinsdag laten weten aan de gemeenteraad, meldt Vastgoedmarkt. Breda laat een forensisch accountant onderzoeken of de gemeente bewust of onbewust […]

Tot dusver zijn er geen signalen gevonden dat Breda onzorgvuldig is geweest bij transacties met woningcorporatie Laurentius, vastgoedonderneming Wildhage, ROC West Brabant en bouwbedrijf Volker Wessels. Het Bredase college van burgemeester en wethouders heeft dat dinsdag laten weten aan de gemeenteraad, meldt Vastgoedmarkt. Breda laat een forensisch accountant onderzoeken of de gemeente bewust of onbewust heeft meegewerkt aan dubieuze praktijken.

Reageer op dit artikel