nieuws

Bouten van Vilton vervangen gietmortel

bouwbreed

Het kolom- en wandschoensysteem van Vilton verbindt prefab betonnen kolommen en wanden met de fundering door middel van een boutverbinding. De leverancier uit Lelystad biedt ook balkschoenen waarmee een betonnen skelet in elkaar geschroefd kan worden. Het schoensysteem verankert kolommen buigvast met de fundering. De constructieve boutverbindingen vervangen gietmortel. Op deze manier kan tot een […]

Het kolom- en wandschoensysteem van Vilton verbindt prefab betonnen kolommen en wanden met de fundering door middel van een boutverbinding. De leverancier uit Lelystad biedt ook balkschoenen waarmee een betonnen skelet in elkaar geschroefd kan worden. Het schoensysteem verankert kolommen buigvast met de fundering. De constructieve boutverbindingen vervangen gietmortel. Op deze manier kan tot een hoogte van ruim 25 meter gekoppeld en gemonteerd worden zonder te schoren. Een kolomschoen met funderingsanker vangt krachten tot 910 kilonewton op.

Reageer op dit artikel