nieuws

Afkoopovereenkomst sanering getekend

bouwbreed

De eerste afkoopovereenkomst voor de sanering van een bodemverontreiniging in het Gooi is onlangs door gedeputeerde Talsma van de provincie Noord-Holland, de eigenaar van de verontreinigde locatie en de saneerder ondertekend. De provincie biedt grondeigenaren in het Gooi sinds juli 2011 de mogelijkheid om de sanering van vervuild grondwater bij haar af te kopen, zonder […]

De eerste afkoopovereenkomst voor de sanering van een bodemverontreiniging in het Gooi is onlangs door gedeputeerde Talsma van de provincie Noord-Holland, de eigenaar van de verontreinigde locatie en de saneerder ondertekend.

De provincie biedt grondeigenaren in het Gooi sinds juli 2011 de mogelijkheid om de sanering van vervuild grondwater bij haar af te kopen, zonder verdere aansprakelijkheid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels