nieuws

ADT maakt namen inschrijvers bekend

bouwbreed Premium

Luchthaven Schiphol, een combinatie van Egis (Frans) en Imtech (Nederlands), en I ç ta ş (Turks) zijn de drie consortia die medio 2011 zijn gekwalificeerd om deel te nemen aan de aanbestedingsprocedure voor luchthaven Twente. ADT geeft met deze bekendmaking uitvoering aan de uitspraak van de rechtbank van Almelo. Geen van de drie consortia heeft […]

Luchthaven Schiphol, een combinatie van Egis (Frans) en Imtech (Nederlands), en I ç ta ş (Turks) zijn de drie consortia die medio 2011 zijn gekwalificeerd om deel te nemen aan de aanbestedingsprocedure voor luchthaven Twente. ADT geeft met deze bekendmaking uitvoering aan de uitspraak van de rechtbank van Almelo.

Geen van de drie consortia heeft een bod uitgebracht, zo bleek op 3 december 2012. ADT brengt op dit moment in beeld waarom zij binnen de huidige kaders en omstandigheden, niet hebben ingeschreven op deze luchthaven. De Tenderboard zal daar nog over adviseren. Ook hebben overheden gevraagd te kijken welke onderdelen van de gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente door zouden kunnen gaan. Begin februari komen de resultaten beschikbaar voor bespreking in Raad en Staten.

Reageer op dit artikel