nieuws

LIOF: belang in ingenieursbureau BAS

bouwbreed

LIOF: belang in ingenieursbureau BAS

De Limburgse ontwikkelings- en investeringsmaatschappij NV Industriebank LIOF helpt het Venlose betontechnologisch ingenieursbureau BAS om de beoogde internationale groei waar te maken.

LIOF heeft een belang genomen in het bedrijf, waardoor middelen vrijkomen om de groei te financieren. BAS is in Nederland toonaangevend op het gebied van betontechnologisch onderzoek en advisering. LIOF verklaart vertrouwen te hebben in de internationale strategie van BAS. Het bedrijf investeert in innovatieve producten en diensten die te maken hebben met beton. Daarvoor bespeurt het ook in het buitenland veel interesse. BAS wist ook de afgelopen jaren te blijven groeien.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels