nieuws

Cube Cloud ziet files ontstaan

bouwbreed

Cube Cloud wordt het eerste programma dat verkeersbewegingen analyseert op basis van cloud computing. Dat hopen ontwikkelaar Citilabs en partner AirSage. De laatste ontwikkelde een analyseprogramma voor mobiele telefoonsignalen. Hieruit valt de drukte af te leiden op een locatie en dus de gevolgen voor het verkeer. De bevindingen wijzen vroegtijdig op het ontstaan van files.

Cube Cloud wordt het eerste programma dat verkeersbewegingen analyseert op basis van cloud computing. Dat hopen ontwikkelaar Citilabs en partner AirSage. De laatste ontwikkelde een analyseprogramma voor mobiele telefoonsignalen. Hieruit valt de drukte af te leiden op een locatie en dus de gevolgen voor het verkeer. De bevindingen wijzen vroegtijdig op het ontstaan van files.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels