nieuws

Grontmij ontmantelt certificering aandelen

bouwbreed

Het beursgenoteerde ingenieursbureau Grontmij heeft stappen gezet om af te komen van zijn beschermingsconstructie met gecertificeerde aandelen. Aandeelhoudersorganisaties hebben daar lang op aangedrongen. Het bestuur van de stichting Administratiekantoor van aandelen Grontmij heeft besloten de administratie te beëindigen als op de aandeelhoudersvergadering in mei overeenstemming is bereikt over een wijziging van de statuten. Plan is […]

Het beursgenoteerde ingenieursbureau Grontmij heeft stappen gezet om af te komen van zijn beschermingsconstructie met gecertificeerde aandelen. Aandeelhoudersorganisaties hebben daar lang op aangedrongen. Het bestuur van de stichting Administratiekantoor van aandelen Grontmij heeft besloten de administratie te beëindigen als op de aandeelhoudersvergadering in mei overeenstemming is bereikt over een wijziging van de statuten. Plan is om de certificaten te vervangen door girale aandelen. Daarvoor moeten de eigenaren nog wel toestemming geven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels