nieuws

Zeven voetbalvelden glas voor schermen

bouwbreed Premium

Ruim 36.000 vierkante meter glas, oftewel de oppervlakte van ongeveer zeven voetbalvelden, produceert Scheuten voor de nieuwe geluidsschermen langs de A10-Oost bij Amsterdam. Het project is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. Het ontwerp van Cadicom voor een deel van de bovenbouw van de schermen bestaat uit gelaagd en gehard glas, dat is voorzien van een […]

Ruim 36.000 vierkante meter glas, oftewel de oppervlakte van ongeveer zeven voetbalvelden, produceert Scheuten voor de nieuwe geluidsschermen langs de A10-Oost bij Amsterdam. Het project is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. Het ontwerp van Cadicom voor een deel van de bovenbouw van de schermen bestaat uit gelaagd en gehard glas, dat is voorzien van een zeefdruk. Het basisglas voor de schermen is afkomstig uit Scheutens eigen floatglasfabriek.

Reageer op dit artikel