nieuws

Werkploegen in beeld

bouwbreed Premium

Werkploegen in beeld

In november gaf u in groten getale gehoor aan onze oproep uw werkploeg te fotograferen.

Uiteindelijk won de foto van Gerard Herinx deze fotowedstrijd. Een prachtige plaat op Amsterdam CS met de werkploeg beneden in beeld en veel ‘bouwplaats’ rondom. Het betrof de werkploeg van BAM Civiel, aan de slag voor project WOPAC, West – Oost Passage Amsterdam Centraal.

De redactie van Cobouw beloofde u de andere beelden van werkploegen niet te onthouden. Dit is de laatste ‘Werkploegen in beeld’ waarin u de door onze redactie ontvangen foto’s van werkploegen kunt bekijken. Redactie Cobouw wenst alle bouwteams, niet alleen de in deze rubriek getoonde, een mooi en succesvol 2013 toe!

Klik op de foto bij dit artikel en blader door de fotogalerij

Reageer op dit artikel