nieuws

Werk onder het spoor

bouwbreed Premium

BAM Civiel maakt twee voetgangerspassages onder de sporen van station Amsterdam Centraal. In de westelijke voetgangerspassage staat nog één van de poeren waarop de dakconstructie van het vroegste deel van het station rust. De wapening wacht op de betonstort die deze week gepland staat. De foto van de werkploeg van project WOPAC – West-Oost Passage […]

BAM Civiel maakt twee voetgangerspassages onder de sporen van station Amsterdam Centraal. In de westelijke voetgangerspassage staat nog één van de poeren waarop de dakconstructie van het vroegste deel van het station rust. De wapening wacht op de betonstort die deze week gepland staat.

De foto van de werkploeg van project WOPAC – West-Oost Passage Amsterdam Centraal – is winnaar van de wedstrijd die Cobouw uitschreef. Prijs: één pagina in Cobouw. Vandaag is het zover. Foto: Ronald Bakker.

> pagina 5: reportage

Reageer op dit artikel