nieuws

Raad van Arbitrage doet RVOI-geschillen

bouwbreed

De Raad van Arbitrage voor de bouw gaat met ingang van het nieuwe jaar geschillen over contracten op basis van de Regeling van de Verhouding tussen Opdrachtgever en adviserend Ingenieursbureau (RVOI). Reden is dat die meer dan honderd jaar oude regeling steeds minder wordt toegepast sinds de invoering van De Nieuwe Regeling (DNR). Dat betekent […]

De Raad van Arbitrage voor de bouw gaat met ingang van het nieuwe jaar geschillen over contracten op basis van de Regeling van de Verhouding tussen Opdrachtgever en adviserend Ingenieursbureau (RVOI).

Reden is dat die meer dan honderd jaar oude regeling steeds minder wordt toegepast sinds de invoering van De Nieuwe Regeling (DNR). Dat betekent dat ook het aantal geschillen is teruggelopen waardoor een aparte geschillencommissie van KIVI Niria niet meer lonend is.

Reageer op dit artikel