nieuws

Passief bouwen-keur vooroorlogse huizen

bouwbreed

Voor de revitalisatie van een complex sociale huurwoningen in Zwolle volgens het passiefhuisprincipe, hebben de betrokken partijen het PassiefBouwen Keur-certificaat gekregen. Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo en woningcorporatie Openbaar Belang verwerven met het project het eerste keurmerk PassiefBouwen voor vooroorlogse sociale huurwoningen in Nederland. De schil van de woningen is grondig geïsoleerd en de […]

Voor de revitalisatie van een complex sociale huurwoningen in Zwolle volgens het passiefhuisprincipe, hebben de betrokken partijen het PassiefBouwen Keur-certificaat gekregen. Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo en woningcorporatie Openbaar Belang verwerven met het project het eerste keurmerk PassiefBouwen voor vooroorlogse sociale huurwoningen in Nederland. De schil van de woningen is grondig geïsoleerd en de woningen zijn voorzien van zonnecollectoren. De authentieke elementen van de woningen zijn behouden gebleven en elementen van vroeger zijn teruggebracht.

Reageer op dit artikel